Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Chris Evans έχει trailer

Και ο τίτλος αυτής, "Before We Go"

Αφήνοντας κατά μέρος τη στολή του Captain America και την αμιγώς ηθοποιική του παρουσία, ο Chris Evans αποφάσισε να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία, μια κομεντί του «δρόμου», που φέρει τον τίτλο «Before We Go», ένα φιλμ που με το πρώτο του trailer παραπέμπει εύκολα, στην κλασική, σχεσιακή τριλογία του Richard Linklater.

Ο ίδιος υπογράφει την σκηνοθεσία και παράλληλα πρωταγωνιστεί, ως νέος, μοιραίος και μοναχικός καλλιτέχνης, που προθυμοποιείται να βοηθήσει μια όμορφη γυναίκα που πέφτει θύμα ληστείας, λίγο πριν προλάβει το τελευταίο τρένο για την Βοστώνη.  Η ιστορία γνωστή: αγόρι γνωρίζει κορίτσι, κορίτσι γνωρίζει αγόρι, αγόρι ερωτεύεται κορίτσι, κορίτσι μιλάει με αγόρι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Παρά το γεγονός πως ήδη από το trailer, η ταινία δεν φαίνεται να δρέπει δάφνες πρωτοτυπίας, εντούτοις θα δώσουμε μια ευκαιρία στον Evans να κάνει και αυτός το «κομμάτι» του, μέχρι τουλάχιστον να καταλάβει πως τα στενά του πάνε καλύτερα.  Ή τα snowpiercer-ικά μούσια.  Κυρίως τα μούσια.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ