Πρώτο trailer για το horror “SiRen”

Spin-off από το "V/H/S" του 2012

“Κανείς άντρας δεν μπορεί να της αντισταθεί…”

Η Chiller Films κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το νέο horror thriller “SiREN”, του οποίου η ιδέα προέκυψε από το πρώτο κομμάτι (την πρώτη “κασέτα”) της ταινίας “V/H/S” του 2012, η οποία ήταν μια έξυπνα αποδοσμένη ανθολογία μικρών τρομακτικών περιστατικών.

Το “SiREN” τώρα είναι η feature length version της ιστορίας μιας γυναίκας την οποία προσλαμβάνουν δύο άντρες για ένα bachelor party – ωστόσο η εν λόγω γυναίκα τυχαίνει να είναι ένα τέρας.

Στο “SiREN” πρωταγωνιστεί η Hannah Fierman στο ρόλο της Lily, και δίπλα της οι Chase Williamson, Justin Welborn, Michael Aaron Milligan, Hayes Mercure, Randy McDowell και Lindsey Garrett. Φαίνεται ενδιαφέρουσα ιδέα να γυρίσουν ολόκληρη ταινία για τη μικρή ιστορία από το “V/H/S”, από το οποίο ομολογουμένως μόνο αυτή η πρώτη “κασέτα” σου μένει αξέχαστη. Ελπίζουμε να είναι τόσο περίεργο όσο και τρομακτικό.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω:

 

sirancreepyposterbigmainimage5991

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ