Πρώτο trailer για το western “Jane Got a Gun” με τη Natalie Portman

Ο Gavin O' Connor επιστρέφει με ένα δράμα εποχής

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του πολύπαθου “Jane Got a Gun” με πρωαγωνίστρια τη Natalie Portman, ένα φιλμ που πέρασε από πολλά χέρια-μεταξύ των οποίων και αυτά της Lyynne Ramsay (“We Need to Talk About Kevin”)-μέχρι να καταλήξει τελικά υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Gavin O’ Connor (“Warrior”).

H Portman επιστρέφει και πάλι στα υποκριτικά της καθήκοντα, υποδυόμενη αυτή τη φορά μια γυναίκα που αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του πρώην εραστή της (Joel Edgerton), προκειμένου να σώσει τον σύζυγό της από μια συμμορία που έχει ως απότερο σκοπό τη δολοφονία του.

Με ονόματα όπως αυτά του Michael Fassbender και του Jude Law, το “Jane Got a Gun” φάνηκε από την αρχή ως ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα projects, σύντομα όμως οι πολλαπλές αποχωρήσεις των ηθοποιών και οι φιλονικίες του δημιουργικού team, οδήγησαν την παραγωγή σε τεράστιες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία της ταινίας να μετατεθεί μέσα στο 2015.

Στην Ελλάδα η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο.

21785278300_9e53bd9b44_o

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ