Το πρώτο trailer του «Noah»!

...

2012-10-18-russell_crowe_noah11-e1350536474445Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

To επερχόμενο «Noah» του Darren Aronofsky έχει περάσει από αρκετά κύματα και σκοπέλους για την ολοκλήρωση του. Λίγο οι διαφωνίες για το final cut της ταινίας, λίγο η «μουρμούρα» των παραγωγών για την έλλειψη του θρησκευτικού στοιχείου που θα δυσαρεστήσει τους θρησκόληπτους θεατές, οι φήμες είχαν οργιάσει για τα προβλήματα της βιβλικής αυτής ιστορίας.

Μετά από το χθεσινό teaser, ήρθε η στιγμή για το πρώτο επίσημο trailer του «Noah», ώστε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τη δουλειά του σπουδαίου σκηνοθέτη. Στα 2.30 λεπτά διάρκειας του, θα παρακολουθήσουμε όλο το κεντρικό καστ να περνά από την οθόνη μας, ενώ παρατηρούμε αρκετά ειδικά εφέ και πολλά στοιχεία περιπέτειας, τα οποία ξεστρατίζουν από το χριστιανικό πλαίσιο(να για ποιο λόγο γκρινιάζει η Paramount). O Aronofsky θα έχει στη διάθεση του ένα all-star cast, που απαρτίζεται από τους βραβευμένους με Όσκαρ, Russel Crowe, Jennifer Connely και Anthony Hopkins, ενώ επίσης εμφανίζονται οι Emma Watson και Logan Lerman.

Πρόκειται για ένα φιλμ που θα ανταποκριθεί στο -πάντα ιδιαίτερο- όραμα του 44χρονου σκηνοθέτη; Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον προσεχή Μάρτιο για να το μάθουμε.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ