Πρώτο trailer για το sci-fi “Life”

Υπάρχει ζωή στον Άρη;

Τόσα χρόνια έχουν περάσει κι ακόμα δεν έχουμε πάρει σαφή απάντηση για το αν υπάρχει αλλού ζωή στο δικό μας Γαλαξία και ηλιακό σύστημα πέρα από τη μικρούλα μας Γη.

Αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό αναζητούν απαντήσεις σε αυτό, αλλά και λύσεις σε επίγεια προβλήματα με πειράματα που διεξάγονται διαρκώς εκεί… πάνω.

Στο “Life” οι αστροναύτες του ISS είναι οι Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, και Rebecca Ferguson μεταξύ άλλων και ανακαλύπτουν αυτό που μοιάζει να είναι η πρώτη εξωγήινη ζωή. Είναι κάτι πιο κοντά σε μικροοργανισμό καταπώς φαίνεται, παρά σε αυτά τα περίεργα πλάσματα με τα τεράστια κεφάλια και τα πράσινα σώματα που το Χόλιγουντ μας έχει συνηθίσει. Αλλά μην παίρνουμε και όρκο γιατί δεν έχουμε δει την ταινία ακόμα και δε γνωρίζουμε την εξέλιξη των εξωγήινων.

Το θρίλερ δεν αργεί να ξεκινήσει στο τρέιλερ όταν η εξωγήινη αυτή ζωή φαίνεται να είναι περισσότερο επιθετική από οτιδήποτε άλλο – δείτε και μόνοι σας παρακάτω:

 

mv5bndc5nty1nje3mv5bml5banbnxkftztgwnzy4ntc0mdi-_v1_

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ