Το πρώτο trailer για το «The Girl on the Train» από το ομώνυμο best-seller

Με την Emily Blunt να ξεσκεπάζει ένα μυστήριο

Κι ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δούμε την Emily Blunt σε ένα ρόλο στο παραμυθένιο «The Huntsman: Winter’s War«, έχουμε τώρα την ευκαιρία να απολαύσουμε μια σύντομη ματιά σε έναν πιο «γήινο» και ρεαλιστικό της χαρακτήρα, στο πρώτο trailer για το «The Girl on the Train» σε σκηνοθεσία Tate Taylor («The Help«) και με τον Steven Spielberg στην παραγωγή αυτού του νέου θρίλερ μυστηρίου.

Βασισμένο στο best-seller της Paula Hawkins, πρόκειται για μια ιστορία που ξεδιπλώνεται στα προάστια του Λονδίνου και η αφήγηση μας δίνεται από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες – τριών γυναικών για την ακρίβεια, των οποίων οι ζωές συνδέονται με παράδοξους τρόπους.

Βασική πρωταγωνίστρια εκ των τριών είναι η Rachel (Emily Blunt) μια αλκοολική και ταλαιπωρημένη γυναίκα η οποία χώνει τη μύτη της σε μια υπόθεση που δεν θα έπρεπε. Η συνέχεια είναι απρόβλεπτη και μία από τις βασικές θεματικές της ιστορίας αποτελεί η αναζήτηση της τέλειας ζωής, της τέλειας δουλειάς, του τέλειου συντρόφου κ.ο.κ. και η ζήλεια που προκύπτει όταν βλέπουμε (ή νομίζουμε ότι τα βλέπουμε) αυτά στον κόσμο γύρω μας. Καλό είναι επομένως να θυμόμαστε ότι τα φαινόμενα απατούν πολύ συχνά.

Το καστ συμπληρώνεται από τους Rebecca Ferguson, Laura Prepon, Edgar Ramirez, Luke Evans, Justin Theroux, Allison Janney, και Lisa Kudrow.

Το «The Girl on the Train» αναμένεται στις αίθουσες στις 7 Οκτωβρίου, δείτε το πρώτο trailer παρακάτω (υπό τη μουσική υπόκρουση του …»Heartless» από Kanye West) :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ