Πρώτο teaser για το “Grace of Monaco”

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή O σκηνοθέτης Olivier Dahan ο οποίος έδωσε την δυνατότητα στην Marion Cotillard να λάμψει και να κερδίσει το 2008 το Oscar Καλύτερης...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

O σκηνοθέτης Olivier Dahan ο οποίος έδωσε την δυνατότητα στην Marion Cotillard να λάμψει και να κερδίσει το 2008 το Oscar Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο «La Vie en Rose», επιστρέφει τώρα με νέα πρωταγωνίστρια και ένα ολοκαίνουριο biopic που αφορά τη ζωή της πορσελάνινης Grace Kelly και την οποία υποδύεται η Nicole Kidman.

Η ταινία έχει να κάνει με την ζωή της γοητευτικής αυτής υπάρξης στην μετα-κινηματογραφική της εποχή και ιδιαίτερα στην επιρροή που φαίνεται να άσκησε η Kelly τόσο κατά την διάρκεια μιας πολιτικής διένεξης ανάμεσα στον Πρίγκιπα Rainier III και τον Charles de Gaulle, σχετικά με την τύχη του Μονακό ως “φορολογικού παράδεισου”, όσο και κατά την διάρκεια μιας διαφαινόμενης γαλλικής εισβολής στον Μονακό στις αρχές του ’60.  Παράλληλα η ταινία σκοπεύει να ρίξει φως και στα προβλήματα γάμου που αντιμετώπιζε το διάσημο πριγκιπικό ζευγάρι, κάνοντας αν μη τι άλλο την ιδέα του συγκεκριμένου φιλμ να μοιάζει εύστοχη, απομακρυσμένη ουσιαστικά από ένα ακόμη σταρικό αναμάσημα με μπόλικες lifestyle δόσεις.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εμάς στις 26 Δεκεμβρίου και εκτός από την Kidman θα απολαύσεις επίσης τους Tim Roth, Paz Vega, Frank Langella, Milo Ventimiglia και Parker Posey.

Μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στο σικάτο teaser που ακολουθεί, έτσι για να πάρεις μια πρώτη γεύση της Kidman/Kelly με εξαίσια συνολάκια υψηλής ραπτικής και μιας ιδέας προσωπικής ιστορίας που μας κάνει να πιστεύουμε στο νέο εγχείρημα του Dahan.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ