Πρώτο teaser trailer για το «Interstellar» του Christopher Nolan

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Interstellar-Movie-Official-Teaser-630x354Μετά από αναμονή επί αναμονής, κατέφτασε επιτέλους η πρώτη trailer-ική γεύση από το διαστημικό δημιούργημα του Christopher Nolan, «Interstellar», το οποίο πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες σε περίπου έναν χρόνο.

Επειδή όμως όλοι εμείς οι πιστοί θαυμαστές δεν μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι τότε, να που έχουμε την δυνατότητα να τσεκάρουμε το μεγαλεπίβολο-όπως όλα δείχνουν-δημιούργημα του Nolan, μέσα από το teaser trailer που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες.

Όπως θα διαπιστώσει και εσύ, το διάρκειας ενός λεπτού και κάτι, teaser, δεν δείχνει πολλά, αλλά τοποθετεί τον Matthew McConaughey στον ρόλο του αφηγητή, παρουσιάζοντας ως επί το πλείστον μια σειρά από sci-fi footage, με την φωνή του McConaughey να συνοδεύει τις εικόνες με έναν μονόλογο σχετικά με την ανθρώπινη ζωή και την δυνατότητα του ατόμου να ωθεί ολοένα και περισσότερο τα όρια της ύπαρξής του.

Να θυμήσουμε πως η ταινία πραγματεύεται το ταξίδι (κυριολεκτικά και μεταφορικά), μιας ομάδας εξερευνητών οι οποίοι ανακαλύπτουν στο διάστημα μια «σκουληκότρυπα» που τους επιτρέπει να υπερβούν τα όρια του ανθρώπινου, διαστημικού ταξιδιού και να γνωρίσουν τον κόσμο που κρύβεται πέρα, στο υπέρτατο διαστρικό τους ταξίδι.

Δες παρακάτω την πρώτη, ολοκληρωμένη εικόνα (που αν σου θυμήσει λίγο ξώφαλτσα ταινία του Terrence Malick, δεν θα’χεις και άδικο) και απόλαυσε την ατμοσφαιρική αφήγηση του πανταχού παρόντα πλέον, Matthew McConaughey.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*