Το επίσημο trailer του Captain America:The Winter Soldier!

...

captainamerica2-firstlook-conceptart-fullΓράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

To «Captain America:The Winter Soldier», είναι μία από τις ταινίες που περιμένουμε με ανυπομονησία, κάτι απόλυτα φυσικό εάν συνυπολογίσουμε πως αποτελεί ένα από τα φιλμ που απαρτίζουν την περίφημη «Phase 2» της Marvel. Η πρώτη περιπέτεια του «πατριώτη» υπερήρωα είχε αρκετά καλή πορεία στο box office, συγκεντρώνοντας περίπου 370 εκατομμύρια δολάρια, ενώ και το επερχόμενο «The Winter Soldier» αναμένεται να πράξει ανάλογα, καθώς οποιαδήποτε παραγωγή φέρει την υπογραφή της Marvel τείνει να μετατρέπεται σε «χρυσωρυχείο».

Απόψε, την εμφάνιση του πραγματοποίησε το επίσημο teaser trailer της ταινίας, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα χορταστικό. Δράση, μάχες, η Black Widow aka Scarlett Johannson, οι νεοφερμένοι στο franchise Robert Redford και Anthonie Mackie, ενώ βλέπουμε και τον μασκοφόρο αντίπαλο του Captain America στην ταινία, ονόματι Winter Soldier. Όλα τα παραπάνω, συνηγορούν σε μία εντυπωσιακή περιπέτεια, η οποία θα ντεμπουτάρει στις αμερικανικές αίθουσες τον Απρίλιο του νέου έτους.

Θυμίζουμε πως το story, θέλει τον Steve Rogers να έχει προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή ως Captain America και να συμμαχεί με την Νατάσα Ρομανόφ(Black Widow) για να αντιμετωπίσουν έναν εξαιρετικά δυνατό και μυστηριώδη εχθρό. Στη σκηνοθεσία θα βρίσκονται τα αδέλφια Joe και Anthony Russo, ενώ στο σενάριο, παραμένουν στη θέση τους οι Stephen McFeely και Christopher Markus.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ