Το εντυπωσιακό πρώτο trailer του X-Men:Days of Future Past!

...

XMenLastStandΓράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Μετά από αρκετή υπομονή, teasing στο instagram, Q&A με τον σκηνοθέτη στο facebook και άλλα τέτοια χαριτωμένα, το πολυαναμενόμενο trailer για το X-Men: Days of Future Past είναι επιτέλους εδώ! Το πολύ φιλόδοξο εγχείρημα του Bryan Singer πρόκειται να ντεμπουτάρει στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάιο του νέου έτους, και εμείς μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση, καταβάλλοντας ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια να μην υπέρ-ενθουσιαστούμε.

Στα 2 περίπου λεπτά του βίντεο, παρελαύνουν όλοι σχεδόν οι γνώριμοι μας από τις προηγούμενες ταινίες: ο «old» Magneto(Ian McKellen), o «old» Xavier(Patrick Stewart), οι νέες εκδοχές τους(Michael Fassbender και James McAvoy αντίστοιχα), o Wolverine(Hugh Jackman), η Mystique(Jennifer Lawrence), η Storm(Halle Berry), o Iceman(Shawn Ashmore), αλλά και οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο franchise, Shadowcat(Ellen Page) και Bolivar Trask(Peter Dinklage).

To trailer είναι πραγματικά εντυπωσιακό, όπως αναμενόταν άλλωστε, ενώ παρατηρούμε τον αυξημένο ρόλο του Wolverine που πλέον είναι κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας. Η μουσική είναι εκπληκτική, ενισχύοντας το συναισθηματικό στοιχείο του φιλμ, αλλά δεν είναι κάποιο νέο μουσικό θέμα φτιαγμένο ειδικά για την ταινία. Είναι το υπέροχο «Time» από το soundtrack του Inception, δια χειρός του μοναδικού Hans Zimmer. Θυμίζουμε πως το «Days of Future Past» θέλει τον Professor Xavier και τον Magneto να στέλνουν τον Wolverine στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στην εποχή του «X-Men:First Class», ώστε να πείσει τους νεότερους εαυτούς τους να συνεργαστούν για να αποτρέψουν τα μελλοντικά γεγονότα που θα οδηγήσουν στην εξάλειψη τους.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ