Το πρώτο trailer του «Divergent»!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Λίγες ημέρες πριν, σας είχαμε ενημερώσει για το teaser trailer του επερχόμενου, «Divergent«, του δυστοπικού φιλμ που θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Neil Burger(Ο Μάγος Αϊζενχάιμ) και θα βασίζεται στο ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα της Veronica Roth. Όπως είχε υποσχεθεί η εταιρεία Summit, τα αποκαλυπτήρια για το trailer της ταινίας θα γίνονταν κατά τη διάρκεια των χθεσινών VMA βραβείων του MTV. Όπερ και εγένετο.

Το βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 15 δευτερολέπτων, δε στερείται δράσης και εντυπωσιακών σκηνών, ενώ μας αποκαλύπτει τους χαρακτήρες της Shailene Woodley, της Maggie Q, του Theo James και, φυσικά, της Kate Winslet. Θυμίζουμε, πως η υπόθεση της ταινίας διαδραματίζεται στο Σικάγο, όπου πλέον οι άνθρωποι χωρίζονται σε ομάδες, που τους κατατάσσουν ανάλογα με την προσωπικότητα τους. Μία νεαρή κοπέλα, η Τρις, δε φαίνεται να ανήκει σε καμία από τις ήδη υπάρχουσες, και ακολούθως της δίνεται ο χαρακτηρισμός «Divergent»(αποκλίνων).

Η φιλόδοξη παραγωγή, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες την άνοιξη του 2014, ενώ στο καστ, εκτός από τους προαναφερθέντες, θα φιγουράρουν και οι Zoe Kravitz, Ashley Judd και Tony Goldwyn, μεταξύ άλλων.

Get More:
2013 VMA, Artists.MTV, Music

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*