Αγωνιώδες trailer για το «Grand Piano» με τους Elijah Wood-John Cusack

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

file_176249_0_grand-piano-movie-posterΕκτός από την ταινία «Agnosia» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου στις αίθουσες, ο σκηνοθέτης της, Eugenio Mira, έχει ήδη έτοιμο το επόμενο project του που φέρνει τον τίτλο, «Grand Piano».

Η ταινία, η οποία συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο κινηματογραφικό φεστιβάλ, Fantastic Fest, είναι ένα αγωνιώδες, θριλερικό δημιούργημα που θέλει τον πρωταγωνιστή της, Tom Selznick (Wood), έναν ταλαντούχο πιανίαστα, να βρίσκεται έρμαιο των δολοφονικών ενστίκτων ενός αγνώστου (Cusack), ο οποίος το βράδυ της μεγάλης του εμφάνισης, τον απειλεί πως αν δεν εκτελέσει το μουσικό του κομμάτι άψογα, θα τον σκοτώσει.

Στο trailer που ακολουθεί, δεν αποκαλύπτονται πολλά σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ο μυστήριος άνδρας στοχοποιεί τον ήρωα, αν και δίνεται μια αξιόλογη πρώτη γεύση Argent-ικής ατμόσφαιρας με μπόλικο σασπένς και μερικές καλές στιγμές σπλατερικής υπόνοιας.

Στο μεταξύ μπορείς να δεις τον Elijah Wood να ερευνά παιρετέρω την δική του…μανιακή φύση, πρωταγωνιστώντας στο «Maniac»,  αλλά και στο «Open Windows» μαζί με την Sasha Grey.

Το «Grand Piano» αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική από την άνοιξη του νέου χρόνου.  Όσο για το αν θα έρθει σε εμάς εδώ, παραμένενει ακόμα άγνωστο.Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*