Πρώτο trailer για το «I, Frankenstein»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Το πρώτο trailer για την νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Aaron Eckhart, «I, Frankenstein» έφτασε.  Μετά λοιπόν την πρώτη γεύση που είχαμε πάρει με τις πρώτες αφίσες της ταινίας, ήρθε η σειρά να ρίξουμε μια ματιά στην κινηματογραφική προοπτική του σκηνοθέτη Stuart Beattie, ο οποίος αποφάσισε να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη όχι την original ιστορία του αναβιωμένου τέρατος με τις βίδες, αλλά αυτήν του graphic novel του Kevin Grievoux, το οποίο αποτελεί επί της ουσίας ένα υποθεσιακό αμάλγαμα ειδών, τοποθετώντας τον ήρωα στην σύγχρονη εποχή, στην οποία καλείται να αντιμετωπίσει δυο ομάδες επικίνδυνων πλασμάτων, εκτελώντας χρέη τοπικού σούπερ ήρωα.

Όπως θα δεις και εσύ στο trailer που ακολουθεί, η ταινία μοιάζει περισσότερο με ένα μείγμα «Highlander», απλοϊκού, εφετζίδικου εντυπωσιασμού, σκοταδιστικού «Blade» και δαιμονοποιημένου «Constantine», παρά με μια φρέσκια ιδέα που να φαίνεται ότι μπορεί να προσδώσει στο είδος του φανταστικού τρόμου κάτι το καινούργιο.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον οποίο θα δούμε τον Aaron Eckhart (το γιατί δεν το ξέρουμε), θα δούμε επίσης τους Bill Nighy (διόλου τυχαίο, μιας που στο κομμάτι του σεναρίου συναντάμε επίσης τον δημιουργό του «Underworld»), Miranda Oto και Yvonne Strahovski.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες από τον νέο χρόνο.  Μέχρι τότε αρκέσου στο trailer και τα posters, για extra δόσεις γκαργκο-ιλικής ατμόσφαιρας.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*