Το πρώτο trailer του «Lone Survivor»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Έχουμε αναφερθεί εκατοντάδες φορές στην έλλειψη original πρωτογενούς υλικού στο Χόλιγουντ και στο γεγονός πως η πλειοψηφία των ταινιών απαρτίζεται πλέον από μεταφορές βιβλίων στη μεγάλη οθόνη. Πόσο μάλλον όταν τα βιβλία αυτά βασίζονται σε πραγματική ιστορία. Πιστή σε αυτή τη στατιστική, άλλο ένα φιλμ βασισμένο σε best seller θα κάνει την εμφάνιση του στις αίθουσες, συγκεκριμένα το «Lone Survivor», για το οποίο σας παρουσιάζουμε το πρώτο trailer που βγήκε στη δημοσιότητα.

Το βιβλίο του Marcus Latrell, διηγείται την πραγματική ιστορία μίας ομάδας Αμερικανών Navy Seals(στην οποία συμμετείχε κι ο ίδιος), που στέλνονται σε αποστολή στο Αφγανιστάν για να εξουδετερώσουν ένα υψηλά ιστάμενο στέλεχος των Ταλιμπάν και πέφτουν σε ενέδρα σε μία ορεινή περιοχή της χώρας.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Berg, γνωστός μας από το Hancock και το Battleship, ενώ το καστ απαρτίζεται από μία πλειάδα γνωστών ηθοποιών με προεξάρχοντα τον Mark Wahlberg και συμπαραστάτες τον Ben Foster(3:10 to Yuma), τον Eric Bana(Hulk, Troy), τον Emile Hirsch(Into the Wild) και τον Taylor Kisch(Savages).

Η πρεμιέρα της ταινία στις αμερικανικές αίθουσες, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2014.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*