Κολέγια και…ρομαντισμός στο trailer του «Middleton»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Κάθε χρόνο, τα rom-com έχουν την τιμητική τους, με σκηνοθέτες και σεναριογράφους να μη δείχνουν ιδιαίτερη πρωτοτυπία στην πλειοψηφία αυτών των ταινιών. Στην προκειμένη περίπτωση, το επερχόμενο Middleton(απλή συνωνυμία με την Kate), μοιάζει κάπως πιο ενδιαφέρον από τις κλασσικές ρομαντικές κομεντί, έχοντας ένα φαινομενικά(τουλάχιστον) ωραίο και ταιριαστό πρωταγωνιστικό καστ.

Η ιστορία αφορά δύο γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους σε ένα tour για αποδοχή σε κολέγιο και σταδιακά, ερωτεύονται. Η Έντιθ(Bέρα Φαρμίγκα) είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας με μία 18χρονη κόρη, την Όντρεϊ και ο Τζορτζ(Άντι Γκαρσία) ένας καρδιοχειρούργος με τον γιο του, Conrad. Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν στο κολλέγιο Middleton στο Κονέκτικατ. Όπως λέει και το tagline της ταινίας, «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις την πρώτη μέρα στο κολέγιο».

Στη σκηνοθεσία θα είναι ο Ανταμ Ρότζερς(πρώτη του ταινία), ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Γκλεν Γκέρμαν, ενώ στο καστ, εκτός από τους πολύ καλούς Φαρμίγκα και Γκαρσία, θα δούμε την αδερφή της πρώτης Taissa(Bling Ring), αλλά και τους Τομ Σκέριτ και Νίκολας Μπράουν. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα βγει στις αίθουσες.

Θα καταφέρει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα πανομοιότυπα ρομαντικά φιλμ;Ίδωμεν…

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*