Η Quvenzhané Wallis είναι η καινούργια «Annie»;

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Η Quvenzhané Wallis είναι ήδη 9 χρονών κι έχει καταφέρει να μαγέψει όχι μόνο το κοινό και τους κριτικούς, αλλά και ολόκληρο το Hollywood με την τσαμπουκαλεμένη, γλυκιά, υπέροχη ερμηνεία της στο Beasts of the Southern Wild, η οποία της χάρισε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Ήδη γνωρίζουμε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Steve McQueen (του Shame) “Twelve Years a Slave” με συμπρωταγωνιστές της τους Brad Pitt, Benedict Cumberbatc και Michael Fassbender. Αλλά ακούγονται φήμες πως την θέλουν να παίξει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του επιτυχημένου μιούζικαλ του Broadway “Annie”.

Στην ταινία αυτή θα πρωταγωνιστούσε η κόρη του Will Smith, Willow Smith, μαζί με τον πατέρα της και τον Jay-Z να αναλαμβάνει παραγωγή. Όμως η Smith μεγάλωσε αρκετά και τελικά αποσύρθηκε από τον ρόλο αυτό, αφήνοντας τις φήμες να οργιάζουν πως η Wallis είναι η πρώτη στην λίστα για να αναπληρώσει το κενό, με την προϋπόθεση πάντα ότι θα μπορεί να τραγουδάει. Ο Will Gluck (“Easy A”) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία με την Emma Thomson στο σενάριο, το οποίο πέρασε κάποιες πινελιές και η Aline Brosh McKenna (“Devil Wears Prada”).

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*