Το ραδιοφωνικό Reel Tunes!

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr Μουσική και κινηματογράφος. Κινηματογράφος και μουσική αν προτιμάτε. Δύο έννοιες αλληλένδετες, αλληλοσυγκρουόμενες, με παράλληλη πορεία από την έναρξη του κινηματογράφου. Έχοντας...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

1524704_581302818629647_1925127483_nΜουσική και κινηματογράφος. Κινηματογράφος και μουσική αν προτιμάτε. Δύο έννοιες αλληλένδετες, αλληλοσυγκρουόμενες, με παράλληλη πορεία από την έναρξη του κινηματογράφου. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το ραδιόφωνο και να δημιουργήσουμε μία εκπομπή, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως η δυναμική του μέσου αυτού βοηθά στην ανάδειξη και των δύο τεχνών.

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στο ραδιοφωνικό Reel Tunes, κάθε Σάββατο 2-4, μέσα από τη συχνότητα του Radio Reboot. Εκεί, η Βαρβάρα Κοντονή και ο Παναγιώτης Μήτσικας καλύπτουν τα κινηματογραφικά θέματα της εβδομάδας, κριτικές αλλά και νέα, έχοντας πάντα ως σύντροφο τη μουσική που κινείται αφιερωματικά, ορμώμενη από κάποια κινηματογραφική αφορμή.

Για όσους δεν προλαβαίνουν, ή γενικότερα δε τους βολεύει η συγκεκριμένη ώρα, οι εκπομπές του Reel Tunes “ανεβαίνουν” online στο Mixcloud, οπού μπορείτε να τις απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Ακούστε παρακάτω τη δεύτερη εκπομπή

Reel Tunes Εκπομπή 2 by Reel Tunes on Mixcloud

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ