Κόλλησες? RadioReboot Intro Party

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr Το RadioReboot, ένα ραδιόφωνo με άποψη για την μουσική, την επικαιρότητα, τον πολιτισμό και την πόλη ξεκίνησε την ιντερνετική του πορεία στις 13 Ιανουαρίου...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Το RadioReboot, ένα ραδιόφωνo με άποψη για την μουσική, την επικαιρότητα, τον πολιτισμό και την πόλη ξεκίνησε την ιντερνετική του πορεία στις 13 Ιανουαρίου 2014 καλύπτοντας μουσικά είδη και θεματολογία που δύσκολα βρίσκεις στα παραδοσιακά ραδιόφωνα. Εκπέμποντας από την καρδιά της πόλης, την Πειραιώς, και με την ευγενική φιλοξενία του BIOS κατάφερε πολύ γρήγορα να τυλίξει στα μικρόφωνα του ένα συνονθύλευμα παραγωγών με διαφορετικά γούστα, μουσικές προτιμήσεις και άποψη.

Με ένα πλήρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα πλαισιωμένο από μουσικές εκπομπές, ενημερωτικό δελτίο και μαγκαζίνο, διαμορφώθηκε τελικά ο ιδιαίτερος πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας του RadioReboot. Η ανταπόκριση του ακροατηρίου ήταν θερμή από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες λειτουργίας του σταθμού. Είναι λοιπόν η πιο κατάλληλη συγκυρία να γιορτάσουμε το νέο μας αυτό εγχείρημα, με ένα πάρτι –παρουσίαση!

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 22:30, οι παραγωγοί του RadioReboot κατεβάζουν τα μικρόφωνα, κρεμούν τα ακουστικά τους, και ανεβαίνουν στα decks του BIOS για να συστηθούν στο Αθηναϊκό κοινό.

Είσοδός ελεύθερη

Κάντε join στο event στο Facebook 

Το reel.gr κάνει εκπομπή στο RadioReboot κάθε Σάββατο 2 με 4 με κριτικές των νέων κινηματογραφικών κυκλοφοριών, σχολιασμό της επικαιρότητας και πολλά άλλα.

Ακούστε την εκπομπή του reel.gr στο RadioReboot

1604523_513308408787004_1405363359_n

 

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ