Αντιδράσεις για το πιο WTF! επεισόδιο του «Game of Thrones»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To “Game of Thrones”, όσο αφορά την πλοκή του, πολλές φορές είναι αρκετάααα αργό. Επεισόδια περνάνε το ένα μετά το άλλο χωρίς ιδιαίτερη σημασία με πολύ, μα ΠΟΛΥ, κουβέντα και καθόλου ψητό. Κάπως έτσι ήταν και η τρίτη σεζόν του όπου για 8 ολόκληρα επεισόδια η σειρά είχε καταφέρει, πολλές φορές θα έλεγα, να με κοιμίσει. Αλλά το 9ο επεισόδιο ανέτρεψε τα πάντα και με ταρακούνησε για τα καλά!

Όπως και την προηγούμενη σεζόν, το προτελευταίο επεισόδιο του “Game of Thrones” καταφέρνει να συζητηθεί όσο κανένα άλλο. Έτσι κι εδώ το WHAT-THE-FUCK! moment δεν έλειψε και ήδη από χτες το “The Rains of Castamere” έχει καταφέρει να είναι το πιο hot topic ακόμα και σε πολλές παρέες. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τι γίνεται αλλά και πάλι δεν υπάρχει τρόπος να σας προετοιμάσω για το τι θα δείτε!

Πολλοί όμως ήξεραν, έχοντας διαβάσει τα βιβλία, (προσωπικά δεν τα έχω διαβάσει αλλά λένε πως τα γεγονότα εξελίσσονται τελείως διαφορετικά στα βιβλία) το τι θα γίνει στο επεισόδιο αυτό και έτσι κινηματογράφησαν τους φίλους/φίλες τους καθώς το παρακολουθούσαν. Οι αντιδράσεις τους είναι ανεκτίμητες και μπορείς να τις δεις στα βίντεο παρακάτω. Φυσικά αν δεν έχεις δει το επεισόδιο τότε μη τα δεις γιατί είναι γεμάτα SPOILERS!

Οι The National ερμήνευσαν και το τραγούδι για το “Rains of Castamere” του οποίου η μουσική γράφτηκε από τον Ramin Djawadi και παίχτηκε πέρσι στα end credits της σειράς στο 9ο επεισόδιο και μπορείς να το ακούσεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*