Ο Ralph Fiennes στις διαπραγματεύσεις για το πολύ ενδιαφέρον “Sands”

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Οι επιλεγμένες κινήσεις φαίνεται να συνεχίζονται για το δημοφιλή βρετανό ηθοποιό, ο οποίος μετά τα “Grand Budapest Hotel”, “Great Expectations” και “Invisible Woman” το οποίο και θα σκηνοθετήσει, ακούγεται πως βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις για ακόμα ένα πρωτότυπο project, με τίτλο “Sands”. Σκηνοθέτης εδώ, αναλαμβάνει ο James Foley του “Glengarry Glen Ross” και του “Confidence”, στου οποίου τις πιο πρόσφατες δουλειές περιλαμβάνονται και κάποια επεισόδια της νέας αμερικάνικης σειράς “House of Cards”.

Το “Sands” είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της αμερικανίδας συγγραφέως Renata Bovara και περιγράφει την ιστορία μιας γυναίκας η οποία πέφτει σε κόμμα μετά από ένα ατύχημα και το πνεύμα της ταξιδεύει στην Ινδία, όπου και γνωρίζει έναν φανταστικό άντρα. Η τραυματίας ερωτεύεται τη μυστηριώδη ύπαρξη και βρίσκεται μπροστά στο τεράστιο δίλημμα, να διαλέξει μεταξύ αυτού και του άντρα της, ο οποίος όντας χειρούργος στο επάγγελμα, προσπαθεί διακαώς να την επαναφέρει στη ζωή.

Χωρίς να γνωρίζουμε τον ακριβή ρόλο του Fiennes, πρέπει να παραδεχτούμε πως τουλάχιστον το σενάριο ακούγεται ιδιαίτερα περίεργο και ενδιαφέρον. Το project αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Τορόντο, Ινδία και στο εξωτικό Reunion Island. Τυχαίο η τοποθεσία; Δε νομίζω… Για νεώτερα μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ