Reel Cut (4/3/2013)

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Καλώς ήλθατε στο δωμάτιο του Reel Cut. Εδώ θα βρείτε νέα που κόπηκαν στο μοντάζ του Reel, νέα που πιστέψαμε πως δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε ένα ολόκληρο άρθρο γι’ αυτά αλλά αξίζει να τα δείτε και να τα μάθετε κι όλα αυτά μαζεμένα εδώ για να μην ψάχνετε ολόκληρο το ίντερνετ για να τα βρείτε.

Γεμάτο suspence, αγωνία και δαιμονοποίηση του online chatting είναι το trailer του Disconnect που έχει και καλό cast με πρωταγωνιστή τον Jason Bateman.

[hr]
Μπορεί το Sinister να μην κυκλοφόρησε στους ελληνικούς κινηματογράφους (ούτε σε dvd ακόμα) αλλά η επιτυχία της ταινίας και το γεγονός ότι η ταινία άρεσε στους θεατές περισσότερο από τους κριτικούς οδήγησε στο να ανακοινωθεί το Sequel. Αναμένεται να γραφτεί και να σκηνοθετηθεί από τους δημιουργούς του πρωτοτύπου Scott Derrickson και C. Robert Cargill. Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν το Paranormal Activity και το Insidious, της ίδιας εταιρίας!
[hr]
Τον περασμένο Δεκέμβριο σας είχαμε δείξει το πρώτο trailer του Oblivion, της νέα ταινίας επιστημονικής φαντασίας με τον αγέραστο Tom Cruise και τον αειθαλή Morgan Freeman. Τώρα έχουμε και το τελικό trailer μια sci-fi περιπέτειας που δείχνει ιδιαίτερα καλοφτιαγμένη (τουλάχιστον σκηνοθετικά).

[hr]
Πως διαφημίζονται/προμοτάρονται άσημες ταινίες μικρού budget για να προσελκύσουν τους αδαείς θεατές


[hr]
Ο Liam Neeson θα είναι το πρωταγωνιστικό racoon στο animation The Nut Job που βασίζεται στο βραβευμένο μικρού μήκους Surly Squirrel του 2005 που θα σκηνοθετηθεί από το σκηνοθέτη του πρωτότυπου Peter Lepeniotis. Το φωνητικό cast θα περιλαμβάνει επίσης τους Katherine Heigl, Will Arnett και Brendan Fraser
[hr]
H Disney αφού είδα ότι απ’ όλες τις ταινίες της, το Cars ήταν αυτό που «έπιασε» περισσότερο ειδικότερα στους μικρότερους θεατές (αν έχεις παιδιά μάλλον ξέρεις το γιατί…), είπε να πάει λίγο πιο ψηλά και βγάζει το Planes, το teaser του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

[hr]
O Daniel Radcliffe είναι σε συζητήσεις για να παίξει τον ρόλο του Igor στης κατά πως λέγεται ανατρεπτική κινηματογραφική μεταφορά του Frankenstein από την 20th Century Fox. την ταινία θα σκηνοθετήσει ο τηλεοπτικός Paul McGuigan, και το σενάριο θα γράψει ο γνωστός από το Chronicle, Max Landis.
[hr]
Τα νέα posters της εβδομάδας

[hr]
Επειδή όπως έχουμε πει τα ζόμπι είναι πολύ hot θέμα φέτος, το BBC ετοιμάζει σειρά με τους ζωντανούς νεκρούς που θα μοιάζει περισσότερο με το Shawn of the Dead παρά με το Walking Dead. Σ’ αυτό λοιπόν το χιουμοριστικό πνεύμα κινήται και αυτή η «κυβερνητική» ανακοίνωση για το πως να συμπεριφερθούμε όταν δούμε ζόμπι.

[hr]

Διαβάστε εδώ όλα τα προηγούμενα Reelcut

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ