Το «An American Werewolf in London» θα γίνει remake

Από το γιο του σκηνοθέτη του original

Ο Max Landis, του οποίου ο πατέρας John Landis σκηνοθέτησε το comedy-horror «An American Werewolf in London» του 1981, πρόκειται να αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του remake της κλασσικής ταινίας σύμφωνα με πρόσφατες επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Στην original ταινία, δύο Αμερικάνοι φοιτητές πάνε σε μια εκδρομή στην Αγγλία όπου δέχονται επίθεση από λυκάνθρωπο. Ο ένας από τους δύο σκοτώνεται, ενώ ο άλλος μετατρέπεται και ο ίδιος σε λυκάνθρωπο, οπότε ξεκινάει το δικό του ανθρωποκυνηγητό στο Λονδίνο.

Η ταινία αυτή του 1981 κέρδισε το πρώτο Όσκαρ που δόθηκε για το μακιγιάζ, έτσι ο Rick Baker πήρε το πρώτο του Χρυσό Αγαλματίδιο και συνέχισε με άλλα 7, σε επόμενες ταινίες.

Ο Max Landis έχει σκηνοθετήσει μόνο άλλη μία ταινία μεγάλου μήκους μέχρι τώρα, το «Me Him Her», το οποίο δε γνώρισε και μεγάλη επιτυχία.

Ο John Landis θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός στο remake.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ