Φλερτάροντας τη Mila Kunis (vid)

...

Γράφει ο Άρης Ανδρικάκης

Χρειάζεται ή πολύ θάρρος ή μεγάλη άγνοια κινδύνου για να φλερτάρεις τη «σεξοβόμβα» Mila Kunis, ειδικά αν είσαι άσημος πρωτοεμφανιζόμενος ρεπόρτερ.

Ο Chris Stark, δημοσιογράφος της εκπομπής του Scot Mills που μεταδίδεται από το BBC, έκανε αυτό που πολλοί δημοσιογράφοι θα ήθελαν να κάνουν αλλά δεν το τολμούν για να μη φάνε «πόρτα». Επί 6 λεπτά της ώρας μάρκαρε στενά τη Mila Kunis, στη συνέντευξη που της πήρε για την συμμετοχή της στην ταινία του Oz. Η έκπληξη ήρθε και από την πλευρά της ηθοποιού, η οποία όχι μόνο δεν εδειξε να ενοχλήθηκε αλλά φαίνεται ότι το καταδιασκέδασε, συμμετέχοντας ακομπλεξάριστα καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Από τις πιο απολαυστικές στιγμές, όταν ο πιτσιρικάς Stark αποφάσισε να επιστρέψει στις ερωτήσεις που είχε ετοιμάσει και αφορούσαν την ταινία. «Ας σου δώσω τις απαντήσεις για τις ερωτήσεις που σίγουρα θα έκανες…», τον διέκοψε η Kunis και μέσα στο επόμενο ένα λεπτό του εξιστόρησε πόσο διασκέδασε κάνοντας την ταινία, πόσο καλα περνούσαν στα γυρίσματα , κτλ κτλ, αφήνοντας άναυδο τον Stark.

Μετά από μια τέτοια συνέντευξη, η Kunis αποδεικνύεται η πιο cool ηθοποιός του Hollywood

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ