Η Milla Jovovich σε 3D στο νέο trailer του «Resident Evil: Retribution»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τρέξε Alice, τρέξε

H σειρά “Resident Evil” έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη σειρά video games. Και γιατί όχι άλλωστε αφού συνδυάζει απόλυτα το κιτς των b-movies με ζόμπι και τον τρόμο. Σχεδόν όλες οι κονσόλες έχουν δει ένα “Resident Evil” το οποίο κυκλοφόρησε για αυτές, ενώ ήδη μετράμε την πέμπτη και τελευταία (;) μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη με τίτλο “Resident Evil: Retribution”.

Τον Γενάρη πήραμε μια μικρή γεύση από την ταινία με το πρώτο teaser trailer. Χορταστικό ναι μεν, αλλά θέλαμε κι άλλο. Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο official trailer και φίλε αυτό κι αν βγάζει μάτι! Υπάρχουν πολλές αναφορές στο video game,κυρίως από το 5ο μέρος του, αφού βλέπουμε από την αρχή ένα Majini ανάμεσα στο ζόμπι και την Jill Valentine να έχει αυτό τον μηχανισμό πάνω της που της επηρέαζε το μυαλό.

Φυσικά οι φανς θα παρατηρήσουν πως η Ada Wong αλλά και ο μεγάλος κακός Albert Wesker κάνουν κι αυτή την εμφάνισή τους σε αυτή την ταινία. Οι προηγούμενες ταινίες μπορεί να με απογοήτευσαν λίγο αλλά αυτή φαίνεται πως θα ανταποδώσει για όλες τις προηγούμενες κακές στιγμές τους.

Το “Resident Evil: Retribution” θα κυκλοφορήσει 20 Σεπτεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες. Φυσικά και σε 3D για να βλέπεις να σου περνάνε τα δρεπάνια που πετάει η Milla Jovovich ξώφαλτσα. Δες το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ