Ο Richard Linklater επιστρεφει

νέα ταινία το 2016

Ο -αναμφισβήτητα πια- εξαιρετικός Richard Linklater, μετά το αριστουργηματικό «Boyhood» βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, που κατά πάσα πιθανότητα θα τιτλοφορείται «That’s What I’m Talking About» ή «Everybody Wants Some».

Ο σκηνοθέτης, μετά την τεράστια επιτυχία του «Boyhood», αρχικά συνδέθηκε με το σχέδιο για remake της live-action ταινίας «The Incredible Mr. Limpet» του 1964, αλλά έβαλε σε προτεραιότητα την παραπάνω ταινία που ήθελε να γυρίσει εδώ και χρόνια. Ως άτυπο sequel του «Dazed & Confused» -ταινίας που απεικόνισε μια ολόκληρη γενιά- ή και όχι, μεταφερόμαστε στη ζωή μετά το λύκειο, όπου μια ομάδα πρωτοετών στο πανεπιστήμιο προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα νέα δεδομένα και ταυτόχρονα να ενταχθεί στην ομάδα του baseball. Όπως συνηθίζεται στις ταινίες του Linklater, το θέμα της ταινίας είναι φαινομενικά αδιάφορο, μόνο εκείνος όμως έχει την ικανότητα να τη γυρίσει σε κάτι πραγματικά μαγικό (βλ. τριλογία «Before», «School of Rock» και πολλά άλλα).

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα είναι οι: Blake Jenner (του «Glee»), Tyler Hoechlin, Wyatt Russell (βλ. «22 Jump Street») και Zoey Deutch (βλ. «Vampire Academy»). Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας θα είναι στις 15 Απρίλη 2016.

 

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*