Και δεύτερο trailer για το «Rise of the Guardians»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Τέσσερις μήνες πριν, έφτασε στο διαδίκτυο το πρώτο trailer της νέας δουλειάς της DreamWorks, «Rise of the Guardians» και αυτοστιγμεί μας έκανε όλους να αισθανθούμε και πάλι παιδιά.  Όταν βλέπεις εξάλλου τον τατουαζιασμένο Αϊ-Βασίλη, τη Νεράϊδα των Δοντιών, τον χρυσαφένιο Sundman και τον uber cool Πασχαλινό Λαγό να ετοιμάζονται για τη σωτηρία του κόσμου από τις σκοτεινές δυνάμεις του Pitch, ενός πλάσματος που αρέσκεται να τρομοκρατεί τα μικρά παιδιά, ε τότε μόνο πατριωτικά μπορείς να το πάρεις το θέμα, και να ταχθείς αμέσως στο πλευρό μιας ομάδας κλασικών πλασμάτων της παιδικής φαντασίας, δοσμένων όμως με μερικές σύγχρονες, παιχνιδιάρικες πινελιές.  Και σαν να μην έφτανε το πρώτο trailer για να μας πωρώσει, ήρθε και το δεύτερο το οποίο μας γνωρίζει έναν ακόμα ήρωα της φωτεινής πλευράς: τον Jack Frost.  Και κάπου εκεί απογειωθήκαμε.

Όπως θα μπορέσεις να δεις και παρακάτω, ο Jack είναι ένα νεαρό, silver-haired αγόρι με τη δυνατότητα να ελέγχει τον πάγο και να αποτελεί τον άρχοντα του χειμώνα.  Από την αρχή φαίνεται πως η κόντρα του με τον τεράστιο Λαγό είναι τουλάχιστον απολαυστική, ενώ και από πλευράς πολεμικής…τεχνικής μοιάζει να τα πηγαίνει περίφημα!

Εμείς απλά να θυμήσουμε πως αυτή η animated ταινία βασίζεται στη σειρά παιδικών βιβλίων «The Guardians of Childhood» του συγγραφέα William Joyce, ο οποίος κέρδισε μάλιστα και στα τελευταία Oscar, το βραβείο του καλύτερου Animated Short Film, με το υπέροχο «The Fantastic Flying Books of Mr. Moriss Lessmore».  Και τα θετικά δε σταματάνε εδώ, καθώς η ταινία απαρτίζεται από ένα εντυπωσιακό επιτελείο ηθοποιών, όπως ο Χιού Τζάκμαν, ο Τζούντ Λο, η Ίσλα Φίσερ, ο Άλεκ Μπάλνγουϊν, καθώς και ο Κρίς Πάϊν ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Frost, αλλά και από έναν ταχύτατα ανερχόμενο σεναριογράφο, τον David Lindsay-Abaire, ο οποίος έχει γράψει μεταξύ άλλων τα σενάρια των ταινιών «Robots» και «Rabbit Hole», καθώς και αυτό του ανερχόμενου «Oz: The Great and Powerful» το πρώτο poster του οποίου απολαύσαμε λίγες μέρες πριν.

Για δες λοιπόν και το δεύτερο trailer πιο κάτω, και ετοιμάσου να απολαύσεις τον χειμώνα μια επικών διαστάσεων αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και το κακό. Yeah!

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*