Η Στροφή της Καριέρας του Robert De Niro

Ένα αποκαλυπτικό infographic

Οι τελευταίες -αναφερόμενοι στην τελευταία δεκαετία- κινηματογραφικές επιλογές του Robert De Niro, δε μας θυμίζουν σε τίποτα τον ηθοποιό-ογκόλιθο που μας καθήλωσε στα “Raging Bull” και “Deer Hunter”, μεταξύ -πολλών- άλλων. Με κορυφή του παγόβουνου το πρόσφατο “Dirty Grandpa”, o 73χρονος μοιάζει απόλυτα ανόρεχτος, πραγματοποιώντας τη μία κακή εμφάνιση μετά την άλλη, σε φιλμ που μοιάζουν καταδικασμένα με το “καλημέρα”.

Η αποτύπωση αυτής της άνευ όρων στροφής της καριέρας του διάσημου ηθοποιού, μέσω ενός infographic, έκανε την εμφάνιση του στο Reddit, παρουσιάζοντας μας -χοντρικά- το breaking point της φιλμογραφίας του: το 2002. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο De Niro φαίνεται να μη νοιάζεται καθόλου για τα φιλμ στα οποία πρωταγωνιστεί, αν και φυσικά, πρόκειται για ένα γενικό πλάνο, καθώς υπάρχουν και ταινίες που έχουν ξεφύγει από τον εν λόγω κανόνα.

robertdenio-stoppedcaring-chart-700x493

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ