Αυτός είναι ο νέος «Robocop»;

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Σε ένα χρόνο από τώρα, το καλοκαίρι του 2013, ο αστυνόμος μισός άνθρωπος, μισός cyborg με το όνομα “Robocop” θα κυκλοφορεί στους δρόμους του Ντιτρόιτ. Ήδη έχουμε δει ένα πως θα είναι το νέο ED209 σε φωτογραφίες αλλά και σε viral video που κυκλοφόρησαν στο internet πριν λίγο καιρό, αλλά σήμερα σας έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από το σετ της ταινίας όπου βλέπουμε τον νέο κοστούμι του Robocop.

Αν και στη μια φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι ο Joel Kinnaman, ο οποίος ενσαρκώνει τον αστυνόμο Alex Murphy/Robocop, αλλά από κάποια concept arts που κυκλοφόρησαν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτό είναι το πραγματικό κοστούμι του Robocop κι απλά να είναι κάποιος stuntman στην θέση του.

Πρόκειται για το remake της κλασσικής ταινίας του ΄87 στην οποία ο Kinnaman κάνει τον ρόλο του αστυνομικού Murphy στο Ντιτρόιτ ο οποίος δολοφονείται αλλά η εταιρεία Omni Corp. καταφέρνει να τον επαναφέρει στην ζωή ως ένα cyborg αστυνομικό με το όνομα Robocop. Ο Michael Keaton αντικατέστησε τον Hugh Lorie ως τον κακό της υπόθεσης, τον πάμπλουτο διευθυντή της εταιρείας αυτής που τον δημιούργησε τελικά για το δικό της όφελος.

Επίσης στην ταινία πρωταγωνιστούν κι ο Gary Oldman όπου θα κάνει τον επιστήμονα που δημιούργησε τον Robocop, ο οποίος δεν υπήρχε στην παλιότερη ταινία, η Abbie Cornish θα κάνει τον ρόλο της γυναίκας του Murphy και ο Samuel L. Jackson τον μεγιστάνα της τηλεόρασης Pat Novak. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2013 στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Δες τις φωτογραφίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*