Ο νέος Ρόμποκοπ και το ολοκαίνουργο ED-209

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Μπορεί ο ολοκαίνουργιος Ρόμποκοπ να έχει προγραμματιστεί για 1 χρόνο αργότερα, το viral marketing όμως έχει ήδη μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, με το πρώτο σποτάκι της διαφημιστικής καμπάνιας του κολοσσού OmniCorp να αναρτάται στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Φυσικά και αναφερόμαστε στην εταιρία που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας Ρόμποκοπ και ευθύνεται αποκλειστικά για τη δημιουργία του πιο δημοφιλούς αστυνομικού-cyborg στην κινηματογραφική ιστορία.

26 περίπου χρόνια μετά την πρώτη ταινία, ο Άλεξ Μέρφι θα ξαναβγεί στους δρόμους του Ντιτρόιτ, ενώ η OmniCorp έχει το δικό της site με πολλά products και projects απαγορευμένα (προς το παρόν) για το ευρύ κοινό. Στο μονόλεπτο κλιπάκι που ακολουθεί που ουσιαστικά είναι μια διαφήμιση των προϊόντων της OCP και των δυνατοτήτων τους, θα αντιληφθείτε πόσο έξυπνα και πόσο λεπτομερώς στημένη είναι αυτή η τεράστια επιχείρηση που λέγεται promotion. Και μετά από ένα τόσο δυναμικό ξεκίνημα οι απαιτήσεις μας έχουν ήδη πολλαπλασιαστεί για τα επόμενα βήματα.

Ο νέος Ρόμποκοπ μένει πιστός στο παλιό σενάριο και μάλλον εμπλουτίζεται με κάποια πρόσωπα-κλειδιά που εμβαθύνουν λίγο παραπάνω στην ιστορία. Το καινούργιο, φρέσκο πρόσωπο για το ρόλο ακούει στο όνομα Τζόελ Κίναμαν, με τους Γκάρι Όλντμαν, Σάμιουελ Τζάκσον και Χιου Λόρι να αποτελούν το υπόλοιπο, πολλά υποσχόμενο καστ.

Μετά την πρώτη επαφή με την OmniCorp μετά από τόσα χρόνια και με την τεχνολογία αλλά και την εγκληματικότητα να έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα, ίσως projects σαν κι αυτά να προσφέρονται πολύ περισσότερο για κατανάλωση στις μέρες μας. Δείτε παρακάτω τι υπόσχονται οι ειδικοί της OCP και θα καταλάβετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ