Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές ως RPG βιντεοπαιχνίδια.

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τα RPG video games είναι ρετρό κι αγαπημένα για τη γενιά των τριάντα, αλλά απαρχαιωμένα ή και άγνωστα στις μικρότερες ηλικίες. Από αυτή την άποψη, η κίνηση της Disney να κυκλοφορήσει το Wreck-Ιt Ralph θα μπορούσε να θεωρηθεί αν όχι τρελή σίγουρα παράτολμη αλλά για καλή τους τύχη και δική μας, στέφθηκε με επιτυχία.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν όμως κι όσο κι αν  εξελιχτούν τα βιντεοπαιχνίδια με εκπληκτικά γραφικά και μοναδικές δυνατότητες, τα RPG θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας, αφού με αυτά μεγαλώσαμε και σε αυτά ξοδέψαμε ατελείωτες ώρες παίζοντας. Με λίγα λόγια Νοσταλγία –Πρόοδος σημειώσατε 1.

Σε αυτή την αγάπη για τα RPG στηρίζεται και η επιτυχημένη σειρά από βίντεο που ανεβάζει ανά περιόδους το δημοφιλές comedy site CollegeHumor. Ουσιαστικά κάνουν μια περίληψη διαφόρων αγαπημένων σειρών με καυστικό τρόπο έχοντας σαν υποθετικό σενάριο ότι εσύ σαν θεατής/ παίχτης παρακολουθείς/καθορίζεις τη δράση. Και όλα αυτά φυσικά σε RPG περιβάλλον.

Το αποτέλεσμα είναι σουρεάλ κι άκρως διασκεδαστικό.  Αν δεν έχεις δει τις σειρές μάλλον θα πρέπει να αποφύγεις τα παρακάτω βίντεο καθώς περιέχουν spoilers. Από την άλλη υπάρχουν και περιπτώσεις όπως του LOST, που αν δε το έχεις παρακολουθήσει, το RPG βίντεο του ενδείκνυται για να σε αποτρέψει απ’ το να μπεις στον κόπο.

LOST – It sort of falls apart in level 6.

 

 

HOMELAND – She’s in a race against the clock to save her country and her game. 

 

BREAKING BAD – The only game that’s also a controlled substance.

 

GAME OF THRONES – Save your game, winter is coming.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ