Ήρθε η ώρα για τον Liam Neeson να…“Run All Night”

Στο στόχαστρο, αυτή την φορά, ο κινηματογραφικός γιος του Liam Neeson

«Είμαι ο μόνος που ενδιαφέρθηκε ποτέ για εσένα, και αυτό τελείωσε πριν από μια ώρα όταν σκότωσες τον γιό μου», είναι το «killer line» του Ed Harris προς τον Liam Neeson, στο νέο trailer του “Run All Night”, με τον Liam Neeson να απονέμει φόρο τιμής, για ακόμα μια φορά, στο κινηματογραφικό πρότυπο που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια και να δίνει αυτή τη φορά σάρκα και οστά στον χαρακτήρα του Jimmy Conlon. aka «The Gravedigger», ενός πρώην αρχηγού της μαφίας, που μόλις μπήκε στη θανατηφόρα black list του πρώην συνεργάτη του, Shawn Maguire (Ed Harris) αφαιρώντας τη ζωή του γιού του.

Όπως φαίνεται και στο trailer, ο πρωταγωνιστής μας μπλέκεται μοιραία σε αυτήν κατάσταση, όπου ο ήρωας προκειμένου να σώσει αυτόν που αγαπά, καταρρίπτει, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, οποιοδήποτε εμπόδιο σταθεί στο δρόμο του.  Στην προκειμένη περίπτωση, σκοτώνει χωρίς τον παραμικρό δισταγμό τον γιό του συνεργάτη του, τη στιγμή που αυτός ετοιμάζεται να αφαιρέσει τη ζωή του δικού του γιού (Joel Kinnaman), ενεργοποιώντας έτσι μια αλυσιδωτή, δραματική αντίδραση με τρομακτικές συνέπειες για τους δυο πρωταγωνιστές.

Όπως όλα δείχνουν ο ήρωας θα πρέπει για μια και μόνο νύχτα να βάλει στην άκρη τις προσωπικές διαφορές που έχει με το γιό του, προκειμένου να επιβιώσουν από τα κύματα δολοφόνων και διεφθαρμένων αστυνομικών που έχει εξαπολύσει στο κατόπι τους ο Ed Harris, προκειμένου να εκδικηθεί για την δολοφονία του δικού του γιού, από τον άνθρωπο που πάνω από 30 χρόνια θεωρούσε φίλο.  Aυτό που γίνεται κατανοητό, είναι πως μιλάμε για ένα ακόμα φιλμ δράσης, το οποίο σφύζει από κινηματογραφική δράση και ευτυχώς χρησιμοποιεί ως αφηγηματικό θεμέλιο, μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Το “Run All Night” είναι σκηνοθετημένο από τον Jaume Collet-Serra («Unknown», «Non-Stop») σε ένα σενάριο γραμμένο από την πένα του Brad Ingelsby («Out of the Furnace»). Οι Nick Nolte και Vincent D’Onofrio επίσης πρωταγωνιστούν, με την ταινία να πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στις σκοτεινές αίθουσες στις 17 Απριλίου του 2015.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ