Ο Chris Hemsworth στο preview του Rush

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Μπορεί ο Ron Howard να είχε σκηνοθετήσει κάποιες όχι και τόσο επιτυχημένες ταινίες τελευταία αλλά σαν γερόλυκος του hollywood, δεν πτοείται ποτέ. Επιστρέφει λοιπόν με το Rush, το οποίο είναι και από τα πιο πολυαναμενόμενα φιλμ του 2013. Η ταινία περιγράφει την φιλία και ταυτόχρονα την αντιπαλότητα μεταξύ δυο διάσημων οδηγών της formula 1, των James Hunt και Niki Lauda, που τους υποδύονται ο Chris Hemsworth (Thor) και ο Daniel Brühl (Inglourious Basterds). To 1976, οι Hunt και Lauda, «μονομάχησαν» για την πρωτιά του παγκόσμιου πρωταθήματος και η ταινία θα επικεντρώνεται σ’ αυτή την περίοδο όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα.

Στο παρακάτω preview υπάρχουν εκτός από τραγούδια των Led Zeppelin και κάποια αυθεντικά πλάνα από τους αγώνες. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Olivia Wilde και Natalie Dormer. Ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες δεν έχει οριστεί ακόμα καθώς η ταινία είναι σε post production φάση.

Δείτε παρακάτω το featurette

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ