Έκλεισε ο ρόλος του κινηματογραφικού Νώε!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Πάει κάμποσος καιρός από τότε που πρωτακούσαμε ότι ο Ντάρεν Αρονόφσκι σκοπεύει μετά το Μαύρο Κύκνο να ασχοληθεί με την Παλαιά Διαθήκη και συγκεκριμένα με την ιστορία του Νώε. Το κύριο ερώτημα λοιπόν που βρισκόταν στα χείλη όλων ήταν ποιος θα ενσαρκώσει το ρόλο της βιβλικής προσωπικότητας, που σε συνδυασμό με το όνομα του σκηνοθέτη θα οδηγήσει τα επίπεδα ανυπομονησίας μας στα ύψη. Και το όνομα αυτού Ράσελ Κρόου.

 Έκπληξη; Όχι αν αναλογιστούμε ότι το όνομά του «έπαιζε» εδώ και αρκετό καιρό ανάμεσα στα επικρατέστερα, γεγονός που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Επειδή όμως φήμες ήθελαν και τον Λίαμ Νίσον να αναμιγνύεται στην υπόθεση, έπρεπε να πέσουν οι επίσημες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου για να βεβαιωθούμε. Ο ίδιος ο Αρονόφσκι υποστηρίζει σε πρόσφατη δήλωσή του, ότι το ταλέντο του Ράσελ θα είναι αυτό που θα τον βοηθάει να κοιμάται τα βράδια, εν όψει του μεγάλου εγχειρήματος που έχει ξεκινήσει.

Για την ιστορία να πούμε ότι η ιστορία του Νώε έχει ειπωθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, τόσο το 1966 με τον Τζον Χιούστον ως τμήμα των γεγονότων της Βίβλου όσο και το 1999 με τον Γιον Βόιτ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δυστυχώς η τελευταία απόπειρα δεν συγκέντρωσε και τις καλύτερες κριτικές με αποτέλεσμα ο Αρονόφσκι να παλεύει χωρίς αντίπαλο, σε μια προσπάθεια στην κυριολεξία βιβλικών διαστάσεων, με ένα πρωταγωνιστή που μας έχει αποδείξει ότι το ταλέντο του είναι πολυδιάστατο, με ιδιαίτερη συμπάθεια στους ρόλους εποχής.

Σχόλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

  • Γιώργος
    23 Απριλίου 2012 at 7:57 μμ - Reply

    εχμμμμ λατρεύω aronofski, ξενερώνω με κρόου. ένας Μπέιλ δε θα ταν ασχημος….

  • ΣΧΕΤΙΚΑ