Ο Ryan Murphy μιλά για την τρίτη σεζόν του «American Horror Story»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το “American Horror Story” είναι μια από τις σειρές που κάνει τρομερή επιτυχία. Περιέχει τον τρόμο και το σπλάτερ με κάποιες δόσεις καμπ που εδώ και καιρό το “True Blood” προσπαθούσε να πετύχει και προς το τέλος το έχασε τελείως. Η πρώτη σεζόν μας έριξε κατευθείαν στο διαστροφικό μυαλό των Ryan Murphy και Brad Falchuk με στοιχειωμένα σπίτια και μας σύστησε με την ματαιοδοξία και την ψευτογκλαμουριά του Λος Άντζελες ενώ στην δεύτερη σεζόν, στην καλύτερη σεζόν του μέχρι τώρα, περπάτησε σε ακόμα πιο σκοτεινά μονοπάτια, αυτά του μυαλού και της τρέλας περνώντας από το Άσυλο του Briarcliff.

Και καθώς το “American Horror Story: Asylum” φτάνει προς το τέλος του – μένουν μόνο 3 επεισόδια ακόμη – πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται με τι θα καταπιαστούν στην επόμενη σεζόν.

Ο Ryan Murphy, μιλώντας στο Entertainment Weekly, έδωσε κάποια στοιχεία σχετικά με την τρίτη σεζόν. Είπε συγκεκριμένα: «δεν νομίζω πως θα κάποιος θα μπορούσε να πάει πιο σκοτεινά από ένα τρελοκομείο στην Αμερική. Θέλω με την τρίτη σεζόν να κάνω και που να είναι πιο… «διαβολικό γκλάμουρ». Κάτι που να είναι πιο… αυτό που μου έλειψε σε αυτή την σεζόν είναι η ιστορία αγάπης τύπου Ρωμαίου και Ιουλιέτας όπως είχαμε στην πρώτη σεζόν με τον Τέιτ και την Βάιολετ. Θέλω κάτι σαν κι αυτό πάλι και θα κάνουμε κάτι για αυτό στην τρίτη σεζόν. Και φυσικά θα το γυρίσουμε σε ένα χώρο τελείως διαφορετικό. Σκεφτόμαστε να το πάμε σε ένα μέρος και εποχή της χώρας όπου υπήρχε πραγματικός τρόμος. Έχουμε πολλές υπέροχες ιδέες!»

Τι θα μπορούσε να εννοεί άραγε; Μήπως στην εποχή κάποιου πολέμου; Ίσως στον Εμφύλιο; Τότε τι εννοεί με την «διαβολική γκλαμουριά»; Θα παίζει και ο χώρος της μόδας μέσα; Και σαν μην έφτανε αυτό, οι δημιουργοί της σειράς είπαν πως το επεισόδιο που παίχτηκε στην Αμερική την Τετάρτη που μας πέρασε έχει στοιχεία για την τρίτη σεζόν!

Λέτε να είναι ο υπέροχος χορός υπό την μουσική υπόκρουση του “Name Game” της Shirley Ellis; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Για την ώρα όμως ας απολαύσουμε μια από τις καλύτερες σκηνές της σειράς που προβλήθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά ο πολυσυζητημένος χορός με την Jessica Lange να τραγουδάει και το καστ να χορεύει γύρω της! Εξορκίστε κι εσείς τους δαίμονές σας με χορεύοντας όπως στο βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*