Ο Μπόρατ στους «Άθλιους» του Τομ Χούπερ

...

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν έχει αρχίσει να παίρνει στα πιο σοβαρά την κινηματογραφική του καριέρα. Έτσι, μετά τη συμμετοχή του στο «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε και τον επερχόμενο ρόλο που έχει κλείσει για την πολυαναμενόμενη καινούργια ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, το «Django Unchained», αποφάσισε να αναλάβει τον ρόλο του κυρίου Θεναρντιέ, στην τελευταία μεταφορά της ιστορίας των «Άθλιων» του Βίκτωρ Ουγκό στην μεγάλη οθόνη, δια χειρός Τομ Χούπερ.

Η εκδοχή του Χούπερ αποτελεί διασκευή του βραβευμένου με Tony θεατρικού μιούζικαλ «Οι Άθλιοι» (ναι, θα είναι μιούζικαλ) ενώ το καστ περιλαμβάνει ήδη αρκετά εντυπωσιακά ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως τον Χιού Τζάκμαν, την Αν Χαθαγουέι, την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (στο ρόλο της κυρίας Θεραντιέ),τον Ράσελ Κρόου και τον Έντι Ρεντμάιν. Εξίσου εντυπωσιακά και τα ονόματα που συζητιούνται για το ρόλο της Επονίν, μεγάλης κόρης του ζεύγους Θεραντιέ, με την Τέιλορ Σουίφτ (ντόινγκ), την Λία Μισέλ του Glee, την Σκάρλετ Γιόχανσον και την Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ να διεκδικούν τον ρόλο. Επικρατέστερη για το ρόλο είναι η δεύτερη, που έχει αναλάβει ξανά τον ίδιο ρόλο στο παρελθόν, όπως επίσης και αυτόν της μικρής Κοζέτ στο ντεμπούτο της στο Μπροντγουέι το 1995.

Για την ιστορία, ο κύριος Θεραντιέ είναι ένας διεφθραμένος ιδιοκτήτης μοτέλ που μαζί με τη γυναίκα του θα απαιτήσουν από την Φαντίν (Χάθαγουέι), μια ανύπαντρη μητέρα, ένα τεράστιο χρηματικό ποσό με αντάλλαγμα να φροντίζουν την κόρη της, την Κοζέτ, ενώ στην πραγματικότητα την χρησιμοποιούν ως σκλάβα.

Τα γυρίσματα για την ταινία αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, ενώ θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις αρχές τους Δεκέμβρη του 2012.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ