Σεμινάρια Acting For Camera και Chroma Key and Compositing από την SAE Athens

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Η SAE Athens, μετά τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων σύντομης διάρκειας πάνω στην εικόνα και στον ψηφιακό κινηματογράφο, εμπλουτίζει τις θεματολογίες της με τα σεμινάρια Acting for Camera (έναρξη 8/4) και Chroma Key and Compositing (έναρξη 13/5), ενώ το σεμινάριο DSLR Film Making λόγω μεγάλης ζήτησης επαναλαμβάνεται τον Ιούνιο (21/6 – 29/6). Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας κάθε σεμιναρίου θα λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 8 Απριλίου με το Acting for Camera, ένα σεμινάριο διάρκειας 20 ωρών αφιερωμένο στις τεχνικές που πρέπει να ακολουθεί ο ηθοποιός μπροστά στην κάμερα. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί έχουν την ευκαιρία να να αποκτήσουν δεξιότητες διαχείρισης των απαιτήσεων της υποκριτικής μπροστά από τον φακό, μέσα από μία σειρά τόσο θεωρητικών διαλέξεων όσο και βιωματικών εργαστηριών. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους σκηνοθέτες να μάθουν πως να διαχειρίζονται τους ηθοποιούς τους.

Τον Μάιο σειρά έχει το σεμινάριο Chroma Key and Compositing στο οποίο αναπτύσσονται οι τεχνικές επαγγελματικής σύνθεσης μιας σκηνής, από το γύρισμα (φωτισμός, κάμερα σε green screen, παραγωγή) μέχρι τη χρωματική επεξεργασία και τη δημιουργία ειδικών εφέ (post production).

Το DSLR Film Making σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά, τον Ιούνιο, εξετάζοντας τη χρήση της κάμερας Digital Single-Lens Reflex και της δημιουργικής αξιοπήσής της στο χώρο της σύγχρονης κινηματογράφησης.

Περισσότερες πληροφορίες:

Acting For Camera | 8.4 – 12.4 | Αναλυτικό πρόγραμμα

Chroma Key and Compositing | 13.5 – 18.5 | Αναλυτικό πρόγραμμα

DSLR Film Making | 21.6 – 29.6 | Αναλυτικό πρόγραμμα

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία της SAE Athens για να κανονίσετε συνάντηση με τον εκπαιδευτικό συντονιστή του προγράμματος, να ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του course και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Πληροφορίες στο 210 3217661 ή στο athens@sae.edu

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*