Ζητείται φίλος για ταξίδι πίσω στο χρόνο. Trailer του “Safety Not Guaranteed”

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Φαντάσου αγγελία σε εφημερίδα: “ΖΗΤΕΙΤΑΙ Κάποιος για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο μαζί μου. Δεν πρόκειται για αστείο. Θα πληρωθείτε με το που επιστρέψουμε. Πρέπει να φέρετε μαζί σας τα δικά σας όπλα. Η ασφάλειά σας δεν είναι εγγυημένη. Το έχω κάνει αυτό μόνο μια φορά.

Ναι, η αγγελία είναι αληθινή και όχι, δεν πρόκειται για μια αγγελία του Dr. Emmett Brown για να ταξιδέψεις μαζί του με το Delorian. Οι Derek Connolly και Colin Treverrow πήραν την αγγελία αυτή την οποία έτυχε να πετύχουν σε μια εφημερίδα και την έκαναν ταινία. Το αποτέλεσμα είναι το “Safety Not Guaranteed” σε σκηνοθεσία του Treverrow η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο φετινό φεστιβάλ του Sundance και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο του κοινού όσο και των κριτικών όπου ήταν υποψήφια για το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής και κέρδισε το βραβείο σεναρίου Walt Salt.

Από τους παραγωγούς του «Little Miss Sunshine«, πρόκειται για την ιστορία τριών κυνικών δημοσιογράφων από ένα περιοδικό του Σιάτλ όπου πέφτουν πάνω σε αυτή την περίεργη αγγελία και προσπαθούν να βρουν την ιστορία πίσω από αυτή. Ψάχνοντας ανακαλύπτουν έναν εκκεντρικό, αλλά και παρανοϊκό, υπάλληλο σουπερμάρκετ που πιστεύει πως μπορεί να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και σκοπεύει να το ξανακάνει.

Νομίζω πως ξέρω από τώρα πως την ταινία θα την αγαπήσω, βλέποντας μόνο και μόνο το trailer. Αρκετά έξυπνη και με αστείες ατάκες, είναι σίγουρα μια ταινία που μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες αλλά ίσως καταφέρει να βρεθεί τρόπος να παιχτεί σε κάποιο φεστιβάλ.

Ακούνε οι Νύχτες Πρεμιέρας;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ