Ο Sam Rockwell και η Olivia Wilde παίζουν με τη χημεία

...

o-BETTER-LIVING-THROUGH-CHEMISTRY-facebookΓράφει η Δανάη Σωπασή

Βρισκόμαστε υπό τον Sundancικό ουρανό με αξιόλογες επιλογές και για φέτος. Άλλη μια ταινία για την οποία έχουμε ήδη το trailer και τους συντελεστές να περπατούν στο κόκκινο χαλί είναι το Better Living Through Chemistry. Η κωμική ρομαντική ταινία που πλαισιώνεται από τα γνωστά και καταξιωμένα ονόματα Sam Rockwell, Olivia Wilde, Michelle Monaghan, Ray Liotta,  Jane Fonda , έρχεται να μας ταξιδέψει με την ιστορία της.

Ένας τυπικός φαρμακοποιός που δεν ξεφεύγει από την ρουτίνα του θα δει την ζωή του να αλλάζει δραστικά όταν θα ξεκινήσει δεσμό με μια πελάτισσα του που θα τον παρασύρει σε στιγμές πάθους, ναρκωτικών ουσιών, μέχρι και το ενδεχόμενο μιας δολοφονίας.

Με το λογοπαίγνιο Happiness Has No Formula να εξυμνεί τους επιστημονικούς όρους στην καθημερινότητα μας, η ταινία μας παρουσιάζει με κωμικοτραγικό τρόπο, τις περιπέτειες αυτού του ζευγαριού. Θα καταφέρουν άραγε να ξεφύγουν από τις επιλογές τους; Παρότι έχουμε ξαναδεί τους πρωταγωνιστές σε παρόμοιες ερμηνείες, όπως για παράδειγμα την Olivia Wilde στο πρόσφατο Rush και την τηλεοπτική σειρά House M.D., τον Sam Rockwell (Everybody’s Fine) και τον Ray Liotta για το εξαιρετικό Goodfellas και το συναισθηματικό Powder Blue, αλλά και το επερχόμενο Sin City 2, μένουμε θετικοί ως προς την επερχόμενη απόδοση τους που θα έρθει στους αμερικανικούς κινηματογράφους από τις 14 Μαρτίου 2014.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ