Η Saoirse Ronan αναμένει στο ακουστικό για STAR WARS

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος Το 2015 όπως έχουμε ξαναπεί είναι η χρονιά που ο όρος μπλοκμπάστερ θα χρησιμοποιείται σε εβδομαδιαία συχνότητα. Ακόμα κι έτσι, κυκλοφορίες όπως...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Το 2015 όπως έχουμε ξαναπεί είναι η χρονιά που ο όρος μπλοκμπάστερ θα χρησιμοποιείται σε εβδομαδιαία συχνότητα. Ακόμα κι έτσι, κυκλοφορίες όπως το STAR WARS Episode VII, δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητες και όπως είναι φυσικό πολλοί νέοι ηθοποιοί θέλουν να γίνουν κομμάτι της νέας σειράς επεισοδίων ενός μακρινού μακρινού γαλαξία.

Ένας από αυτούς που περιμένουν με το νουμεράκι στο χέρι είναι και η Saoirse Ronan, που γνωρίσαμε από την υποψήφια για όσκαρ ερμηνεία της στο Atonement, την αγαπήσαμε σε ταινίες όπως το Hanna και τη μισήσαμε σε άλλες όπως το The Host. H Saoirse λοιπόν επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να κάνει οντισιόν για κάποιο ρόλο στο πέμπτο επεισόδιο του STAR WARS.

H Saoirse προσπάθησε να μειώσει το γεγονός, λέγοντας με μια δόση υπερβολής πως όλοι έχουν συμμετάσχει στις περίφημες αυτές οντισιόν, επομένως τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο. Δυστυχώς, δε μπόρεσε να αποκαλύψει τίποτα παραπάνω γιατί αν το κάνει “τα αφεντικά θα της κόψουν το κεφάλι με φωτόσπαθο”.

Καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί ακόμα για το καστ της ταινίας, αν και υπάρχουν έντονες φήμες ότι ο Χάρισον Φορντ, ο Μαρκ Χαμιλ και η Κάρι Φίσερ θα επαναλάβουν τους ρόλους τους. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J. J. Abrams (Star Trek) ενώ το σενάριο γράφει ο Michael Arndt (Little Miss Sunshine, Toy Story 3).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ