Σε ταινία της Marvel ο Βιν Ντίζελ;

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Το 2013 έχει μπει ιδιαίτερα καλά για τον Βιν Ντίζελ. Η εντυπωσιακή επιτυχία του «Fast & Furious 6» στο box office οδήγησε σε ένα ακόμη sequel τη σειρά γρήγορης οδήγησης, το νέο Riddick είναι προγραμματισμένο να βγει σε λίγους μήνες και οι προτάσεις πέφτουν «βροχή» για τον μυώδη σταρ. Από ότι φαίνεται, ο επόμενος ρόλος του Ντίζελ ίσως θα είναι ένας που δε θα μπορούσαμε εύκολα να τον φανταστούμε.

Σύμφωνα με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, o 45χρονος δήλωσε (κάτω από μία εντυπωσιακή φωτογραφία του στη θάλασσα): «Υ.Γ. η Marvel ζήτησε να συναντηθούμε…Δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο. Μάλλον ξέρετε καλύτερα από μένα». Το ποιον θα μπορούσε να ενσαρκώσει ο Ντίζελ, πραγματικά δε μπορούμε να το μαντέψουμε, αλλά με την Phase-2 των ταινιών της Marvel ήδη σε εξέλιξη, μάλλον προορίζεται για κάποια ταινία της τρίτης φάσης-εάν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη.

Το σίγουρο  είναι πως αποτελεί μία κάπως ανορθόδοξη επιλογή για τον κόσμο των ταινιών βασισμένων σε κόμιξ. Μήπως να περιμένουμε και πρόταση στον Dwayne «The Rock» Johnson μετά από αυτό;

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*