Και ο Sean Penn στο cast του «Inherent Vice»;

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Εδώ ήμασταν προχτές και σας λέγαμε τα περί της νέας δουλειάς του Paul Thomas Anderson, ο οποίος πρόκειται να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Thomas Pynchon, «Inherent Vice».  Σήμερα και προκειμένου να γίνει πιο κατανοητό σε εμάς τους κοινούς θνητούς πως αυτό που φτιάχνει ο Anderson μάλλον θα πρόκειται για ταινιάρα, μάθαμε πως βρίσκεται σε συζητήσεις και ο πολύς Sean Penn για την ανάληψη ενός ακόμη εκ των κεντρικών ρόλων.

Σύμφωνα με την είδηση ο Penn, μάλλον θα αναλάβει να υποδυθεί τον μεγαλοκαρχαρία Adrian Prussia, έναν ευέξαπτο τύπο ο οποίος γίνεται mr. Hyde, κάθε φορά που οι πελάτες του αδυνατούν να τον πληρώσουν.

Αν και μέχρι την στιγμή που γράφαμε τις προηγούμενες αράδες αναφορικά με τον καθορισμό των ρόλων δεν γνωρίζαμε ποιον χαρακτήρα θα υποδυόταν ο Owen Wilson, μάθαμε τελικά πως θα αποτελέσει τον Coy Harlingen, ένα μέλος μιας surf μπάντας με την ονομασία «The Boards».

Όπως αντιλαμβάνεσαι και εσύ, αν τελικά ο Penn αποδεχτεί την πρόταση (η οποία του ταιριάζει ομολογουμένως γάντι, χάρη στον συχνά πυκνά ευέξαπτο, δικό του χαρακτήρα), τότε θα μιλάμε σίγουρα για ένα cast που θα «φυσάει», μιας που το ταλέντο θα ολοκληρώνεται από τους Witherspoon, Malone, Short, del Toro και φυσικά, τον Joaquin Phoenix.

Προς το παρόν πάντως ο Penn, ασχολείται με την επόμενη πρωταγωνιστική του συμμετοχή στο full action spy thriller, «Prone Gunman».  Εμείς πάντως μπορεί να ανυπομονούμε για έναν ακόμη ρόλο του, δεν θα λέγαμε όμως οχι και σε μια ακόμη σκηνοθετική του πρόταση, μιας που τα μέχρι τώρα δημιουργήματά του πίσω από την κάμερα («The Indian Runner», «The Pledge», «Ιnto the Wild»), έχουν αποδειχθεί κάτι παραπάνω από απλώς αξιοπρεπή.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ