Νέο trailer της τρίτης σεζόν του «The Walking Dead»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τα ζόμπι έχουν γίνει η αγαπημένη “τροφή” του Hollywood (δες και “Resident Evil: Retribution” το οποίο κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη που μας έρχεται) χαρίζοντας πολλά λεφτά στο box office. Πολλές τις ταινίες αυτές είναι κάτω του μετρίου και αρκετά αδιάφορες. Αλλά μια τηλεοπτική σειρά κατάφερε να βάλει τα γυαλιά σε πολλά μεγάλα στούντιο.

Τη τηλεοπτική σειρά του AMC “The Walking Dead” την θεωρώ μια από τις καλύτερες σειρές στην τηλεόραση αυτό τον καιρό, η οποία καταφέρνει συνδυάσει το δράμα και το θρίλερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σειρά βασίζεται στο σειρά κόμικ του Robert Kirkman και η δεύτερη σεζόν κατάφερε να κλείσει υπέροχα το στόρι της φάρμας με ένα δυνατό και συγκλονιστικό φινάλε. Σε λιγότερο από έναν μήνα, η σειρά επιστρέφει. Ήδη έχουμε δει ένα 4λεπτο χορταστικό trailer το οποίο παίχτηκε στο Comic-Con, αλλά πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε άλλο ένα, αρκετά μικρό αυτή την φορά, όπου δείχνει και κάποιες νέες σκηνές.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτώβρη με 16 συνολικά επεισόδια, 8 ως τα Χριστούγεννα και μετά τον Φλεβάρη για τα υπόλοιπα. Μπορείς να δεις το trailer παρακάτω και bonus νέες φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ