Δες το δεύτερο trailer του «The Master»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Έπειτα από το πρώτo teaser trailer της επερχόμενης ταινίας του Paul Thomas Anderson, «Τhe Master», το οποίο είχαμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε λίγο καιρό πριν,  ήρθε η ώρα να απολαύσουμε και το δεύτερο trailer της ταινίας, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις σήμερα και μας δίνει μια ιδέα από τον χαρακτήρα τον οποίο υποδύεται ο πληθωρικός, Philip Seymour Hoffman.

Αν και το πρώτο μας έδινε μια γεύση από τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του Joaquin Phoenix και το στρατιωτικό του παρελθόν, σε αυτό βλέπουμε περισσότερο το προφίλ του Hoffman ο οποίος προσπαθεί να προσυλητίσει τον περίεργο αυτόν νεαρό στην ‘θρησκεία’΄του, ενώ ρίχνουμε και μια ματιά στην Amy Adams στον ρόλο της συζύγου του Hoffman.

Να θυμίσουμε για ακόμη μια φορά πως η ιστορία αποτελεί ένα δράμα που λαμβάνει χώρα στα μέσα της δεκαετίας του ’50 και επικεντρώνεται κυρίως στη σχέση ανάμεσα σε έναν χαρισματικό άνδρα γνωστό ως «The Master» του οποίου η οργάνωση που βασίζεται στην ‘πίστη’, βρίσκει μεγάλη απήχηση σταδιακά στην Αμερική, και σε έναν νεαρό περιπλανώμενο ο οποίος γίνεται το δεξί του χέρι.

Η ταινία του σκηνοθέτη του «There Will Be Blood» αναμένεται να βγει στις αμεικανικές αίθουσες, στις 12 Οκτωβρίου του 2012.   Μέχρι να το δούμε και από τα μέρη μας, εσείς ρίξτε ένα βλέφαρο και σε αυτό το trailer και…ανυπομονήστε μαζί μας!

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*