Συνέχεια για το “Wreck-It Ralph”;

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή Το “Wreck-It Ralph” αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα και πιο “φρέσκα” animation  της πιο πρόσφατης ιστορίας της Disney, και δικαιολογημένα μάλιστα,...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Wreck-It-Ralph1Το “Wreck-It Ralph” αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα και πιο “φρέσκα” animation  της πιο πρόσφατης ιστορίας της Disney, και δικαιολογημένα μάλιστα, μιας που η εισπρακτική του επιτυχία (κοντά στα 500 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office), μπορεί εύκολα να αναζητηθεί στο παρελθόν, κάθε πιστού gamer.

Όπως όλα δείχνουν, η επιτυχημένη πορεία των ταινιών της Disney (το “Frozen” έσπασε κάθε ρεκόρ, σκαρφαλώνοντας στο νούμερο ένα των ταινιών animation, συγκεντρώνοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, 1.072 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office), οδήγησε την εταιρεία στην απόφαση για μια νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον καλόκαρδο Ralph, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συνθέτη Henry Jackman, υπεύθυνου του OST της πρώτης ταινίας.

Μιλώντας στο Collider ο Jackam δήλωσε: “Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, άκουσα την είδηση για ένα επερχόμενο σίκουελ του Ralph.  Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, οχι γιατί είμαι επιφυλακτικός, αλλά γιατί νομίζω πως είναι και επισήμως στα χαρτιά.  Δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο, πέρα από το γεγονός πως πράγματι, η υπόθεση γράφεται.  Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν δεν γραφόταν.  Και δεν υποστηρίζω τον εαυτό μου.  Ξέχνα την μουσική.  Η ταινία από μόνη της, νομίζω, ήταν μια υπέροχα ευφάνταστη και δημιουργική δουλειά….”.

Αν κρίνουμε πάντως, από την απήχηση της ταινίας, μάλλον οι περισσότεροι μοιάζουν να συμμερίζονται την άποψη του Jackman, περί “ευφάνταστης” και “δημιουργικής δουλειάς”, μιας που εκτός από το παιχνιδιάρικο story και animation, οι John C. Reilly, Sarah Silverman και Jane Lynch, έδωσαν τους καλύτερους εαυτούς και τις…καλύτερες φωνές τους.

Με την Disney να έχει ήδη “κλείσει” για τον επόμενο καιρό, όσον αφορά τις κυκλοφορίες των νέων της ταινιών, το σίκουελ του Wreck-It Ralph μοιάζει πιθανότερο να κυκλοφορήσει από το 2016 και μετά.  Όπως και να’ χει, “It’s a great idea and it’s a great character”, όπως λέει και ο Jackman.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ