Ο Seth MacFarlane θα είναι ο παρουσιαστής της τελετής απονομής των 85ων Oscars!

...

Γράφει ο Δημήτρης Μπουτουρέλης – Γραμματικόπουλος

Ο Seth MacFarlane, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το «Family Guy», το «American Dad» και το «The Cleveland Show», ορισμένες από τις πιο γνωστές, πολυβραβευμένες και ριζοσπαστικές σειρές κινουμένων σχεδιών της αμερικανικής τηλεόρασης, θα είναι ο παρουσιαστής της τελετής απονομής των 85ων βραβείων Oscar!

Παράδοξη επιλογή αλλά αν μη τι άλλο εξαιρετική! Γιατί παράδοξη; Ο MacFarlane, μπορεί να βρίσκεται χρόνια στο χώρο αλλά δεν είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος από το ευρύ κοινό, για τον πολύ απλό λόγο ότι η συντριπτική πλειοψηφία της δουλειάς του βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Γιατί εξαιρετική; Γιατί δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο από μια ξεκαρδιστική απονομή βραβείων όταν για παρουσιαστή έχεις τον άνθρωπο που δημιούργησε και χάρισε τη φωνή του στους μισούς χαρακτήρες του «Family Guy».

Ο Seth MacFarlane βρίσκεται επίσης πίσω από μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του καλοκαιριού, το «Ted», το οποίο σκηνοθέτησε, έγραψε και χάρισε την φωνή του στον ομώνυμο πρωταγωνιστή. Ο ίδιος δήλωσε κατενθουσιασμένος ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να σταθεί επάξια δίπλα στους προηγούμενους παρουσιαστές των Oscars, ενώ οι παραγωγοί της τελετή Craig Zadan και Neil Meron είναι πεπεισμένοι ότι ο Mac Farlane είναι το ιδανικότερο άτομο για αυτή τη θέση και ότι οι κωμικές του ικανότητες θα δέσουν άψογα με τις ιδέες που έχουν για το φετινό σόου. Το ελπίζουμε!

Ιδού και η ανακοίνωση από τον ίδιο τον MacFarlane:

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ