Ετοιμάζεται να γίνει ταινία το «Shadow of the Colossus»;

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

O Josh Trank έχει αναδειχτεί ως το νέο hot όνομα του Hollywood. Φυσικό κι επόμενο ήταν μετά την μεγάλη επιτυχία του Χρονικού (The Chronicle), όλοι να τον ζητούν για να σκηνοθετήσει. Μέχρι στιγμής έχει ακουστεί ότι θα γυρίσει το reboot των “Fantastic Four”, το “Venom” και το “Red Star”. Όμως φήμες τον θέλουν να συνεργάζεται και με την Sony για να μεταφέρει ένα από τα καλύτερα video games του 2005 στην μεγάλη οθόνη.

Πρόκειται για το “Shadow of the Colossus” όπου θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο Playstation 2 την εποχή εκείνη. Μιλάει για την ιστορία ενός νεαρού άντρα όπου μαθαίνει πως για να αναστήσει την νεκρή του αγάπη, πρέπει να σκοτώσει 16 κολοσσιαία τέρατα το οποίο αποφασίζει να το κάνει χωρίς κανένα δισταγμό. Το παιχνίδι αισθητικά ήταν υπέροχο, τα τέρατα εκπληκτικά σχεδιασμένα και φυσικά η μουσική μαγική. Ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ μου και για πολλούς το συγκεκριμένο θεωρείται και τέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά του συγκεκριμένου video game είχε ξεκινήσει να γίνεται από το 2009, όταν ο Justin Mark άρχισε να γράφει το σενάριο το οποίο ποτέ δεν τελείωσε. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε για το αν θα είναι live action ταινία ή animation. Υπάρχουν και πολλά θέματα τα οποία πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν κυρίως αλλαγές πάνω στο σενάριο για να μπορεί να σταθεί σαν ταινία, αλλά το όλο εγχείρημα, εάν γίνει τελικά, προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ελπίζω μόνο το αποτέλεσμα να είναι εξίσου ικανοποιητικό με το πρωτότυπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*