Το disturbing trailer του «Shelley»

Ένα horror που εξερευνεί τις σκοτεινές πτυχές μίας εγκυμοσύνης

Ανάμεσα στα πάμπολλα παρακλάδια του horror στον κινηματογράφο, η θεματική σχετικά με την εγκυμοσύνη κατέχει μια ξεχωριστή και όχι ιδιαίτερα «πολυφορεμένή» θέση. Φέτος, μια προσπάθεια που εξερευνεί τις πτυχές μίας μυστηριώδους και, κατά τα φαινόμενα, μεταφυσικής κυοφορίας, θα κάνει την εμφάνιση της στους κινηματογράφους, με τίτλο «Shelley».

Στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, παίρνουμε μία πρώτη γεύση για το φιλμ, που θέλει το ζευγάρι των Louise και Kasper να θέλει να αποκτήσει ένα παιδί, με την γυναίκα να μην έχει αυτή τη δυνατότητα. Η λύση στο πρόβλημα θα εμφανιστεί στο πρόσωπο της οικονόμου του ζευγαριού, Elena, από την οποία θα ζητηθεί να ενεργήσει ως παρένθετη μητέρα. Τότε, θα αρχίσουν τα προβλήματα, με την εγκυμοσύνη να εξελίσσεται γρηγορότερα από το κανονικό, ενώ παράλληλα όλα δείχνουν πως κάτι «σκοτεινό» μεγαλώνει μέσα της.

Στη σκηνοθεσία θα δούμε τον Ali Abbasi στην πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια, ενώ στον ρόλο της Louise υπάρχει η Ellen Dorrit Petersen που είχαμε θαυμάσει στο «Blind» του Eskil Vogt.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ