Δύο ταινίες βασισμένες στον κόσμο του “Star Wars”

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος Σήμερα στην ταινιοθήκη φιλοξενούμε όχι μια αλλά δύο ταινίες οι οποίες βασίζονται στον κόσμο των “Star Wars” κλείνοντας έτσι το αφιέρωμά μας...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Σήμερα στην ταινιοθήκη φιλοξενούμε όχι μια αλλά δύο ταινίες οι οποίες βασίζονται στον κόσμο των “Star Wars” κλείνοντας έτσι το αφιέρωμά μας για την ημέρα “Star Wars” που γιορτάζεται σήμερα.

Η πρώτη ταινία λέγεται “The Solo Adventures” και δείχνει τον Han Solo να τα βρίσκει σκούρα μεταφέροντας ένα φορτίο όταν μπλέκεται με την Αυτοκρατορία. Πρόκειται για μια ταινία animation μικρού μήκους η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό “Καλύτερου Animation” φτιαγμένο από φαν του Star Wars το οποίο χορηγός ήταν η ίδια η LucasFilm. Η ταινία φτιάχτηκε από φοιτητές του DAVE School στα Universal Studios της Φλόριντα και μπορείς να την απολαύσεις παραπάνω.

Η δεύτερη ταινία, κι αυτή μικρού μήκους, λέγεται “3 Minutes” σε σκηνοθεσία Ross Ching και με πρωταγωνιστές τους Harry Shum Jr. του “Glee” και Stephen Boss οι οποίοι παλεύουν πρέπει να μονομαχήσουν μέχρι θανάτου σε μια αρένα, αλλά πρέπει να νικήσει ο ένας τον άλλον μέσα σε 3 μόνο λεπτά. Η χορογραφία της μονομαχίας είναι πάρα πολύ καλή και ευφάνταστη δείχνοντας έτσι τις ικανότητες και των δύο οι οποίοι άνετα θα μπορούσαν να παίξουν σε μια τέτοιου είδους ταινία. Δες την παρακάτω και περιμένουμε τα σχόλιά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ