Δες το νέο τρέιλερ για το «Side Effects» του Στίβεν Σόντερμπεργκ!

...

Γράφει ο Παύλος Σηφάκης

Μερικές εβδομάδες μετά τα δύο πόστερ που βγήκαν στη δημοσιότητα για το Side Effects, η εταιρία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο τρέιλερ του νέου, «ιατρικού» πονήματος του Στίβεν Σόντερμπεργκ. Με τη μουντή, ψηφιακή φωτογραφία και τα ζαλιστικά της πλάνα, η ταινία του παραγωγικότατου Αμερικανού σκηνοθέτη φαίνεται – από το τρέιλερ τουλάχιστον – πολλά υποσχόμενη. Αν αναλογιστεί κανείς δε και  το εξαιρετικό καστ, που περιλαμβάνει τους Ρούνει Μάρα, Τζουντ Λο, Κάθριν Ζίτα-Τζόουνς και Τσάνινγκ Τέιτουμ, τότε μπορούμε να πούμε πως έχουμε μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς!

Εν συντομία, να υπενθυμήσουμε πως η ιστορία αφορά σε μία γυναίκα, την Έμιλι (Ρούνει Μάρα), η οποία στρέφεται σε ένα καινούργιο φάρμακο, προκειμένου να αντιμετωπίσει το άγχος της καθώς αναμένει την αποφυλάκιση του συζύγου της (Τσάνινγκ Τέιτουμ). Το «θαυματουργό» αυτό χαπάκι έχει κατ’ αρχάς θετικά αποτελέσματα, αλλά σύντομα αρχίζουν να εμφανίζονται και οι διάφορες… παρενέργειες που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων υπνοβασία και εξάρσεις βίας!

Η ταινία κυκλοφορεί στην Αμερική στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ δεν υπάρχει ακόμα ακριβής  ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ελλάδα. Δες το νέο τρέιλερ παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ