Δες δωρεάν το ντοκιμαντέρ «Side by Side» με τον Keanu Reeves

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του Keanu Reeves «Side By Side» θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 15:30 το μεσημέρι, στον Κινηματογράφο Δαναό (Κηφισίας 109 & Πανόρμου, Αμπελόκηποι) για μια και μοναδική προβολή. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το Side by Side έκανε πρεμιέρα στο 62ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου ως ειδική προβολή. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Chris Kenneally, ενώ ο Keanu Reeves εκτελεί χρέη παραγωγού και δημοσιογράφου – παρουσιαστή, αφού ο ίδιος παίρνει συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινηματογραφικής τέχνης. Ανάμεσά τους οι σκηνοθέτες: Martin Scorsese, James Cameron, Steven Soderbergh, David Fincher, George Lucas, Robert Rodriguez, Danny Boyle, David Lynch, Lars Von Trier, oι Διευθυντές Φωτογραφίας Wally Pfister ASC, Michael Chapman ASC, John Mathieson BSC, Vittorio Storaro ASC και πολλοί άλλοι.

Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Η παραδοσιακή κινηματογράφηση με φωτοχημικό φιλμ θα τελειώσει οριστικά, ή έχει πιθανότητες να επικρατήσει ξανά μετά την επέλαση των ψηφιακών κινηματογραφικών μηχανών που μοιάζουν να έχουν κερδίσει κατά κράτος το μεγαλύτερο ποσοστό παραγωγής ταινιών στον κόσμο;

Κρατήσεις θέσεων: sidebyside@alexandrosmaragos.com ή στο 6936506677

H προβολή θα γίνει με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*